En øyeblikksrapport fra den tradisjonsrike ski- og akedagen på Bøler

Tradisjon tro arrangerte foreldreforeningen i Bøler skidag, eller i år ble det en ny vri. For å ivareta smittevernhensyn hadde de laget en rundløype med 6 poster med start på speiderhuset på Haraløkka. Arrangementet fikk også et annet navn; Vinterens Aktivitetsløype Koronastyle. Hvert lag bestod av en familie og totalt stilte 23 lag med mellom 2 og 6 medlemmer.

Post 1 – var på speiderhuset der man fikk utdelt kart og måtte svare på 3 Dyreoppgaver (fugler, dyr og fisk).

Post 2 – var ved Nøklevann. Her måtte vi svare på sikkerhetsregler når man ferdes på islagte vann , samt teste ferdighetene i livlinekasting.

Post 3 – her skulle vi sikte med et trillebår hjul som han i et tau og velte flest flasker (alternativ bowling), samt svare på speiderrelaterte spørsmål.

Post 4 – var speiderhistorie kunnskap.
Post 5 – var knuter
Post 6 – var Kims lek + Matematikk oppgaver.

På alle  postene måtte vi også gjette på hvem postmannskapet skulle være. Svarene her var alt fra flokklederen  til Pippi og Erna Solberg. På alle postene var det også bål og mulighet til å grille medbrakt niste. I mål var premien å grille marshmallows. En fantastisk dag med nydelig kaldt vintervær og hyggelig koronavennlig speiding.