Alle arrangementer

Speidere i kano
I Oslospeiderne arrangeres det store og små arrangementer gjennom hele året, i tillegg til disse deltar vi på regionale og nasjonale arrangementer. Her finner dere en oversikt over disse arrangementene, enkelte av arrangementene vi få informasjonen sin oppdatert når arrangementet nærmer seg, de er satt opp for å få gruppene og speiderne til å holde av datoene og glede seg til det kommende arrangementet.
Vi har arrangementer der noen fokuserer på de minste, de i midten og for de eldste. Noen av arrangementene er for alle og noen er for de enkelte, men en ting er sikkert: på alle arrangementene er det mange gode minner, morsomme opplevelser og speideraktivitet.
 
I de fargede rutene står det også hvem arrangementene gjelder for: bevere, flokk, tropp, rovere, ledere
Loading Arrangementer

Kommende Arrangementer › Arrangementer

Arrangementer Search and Views Navigation

Arrangement Views Navigation

List of Arrangementer

Stemningsbilde med speidermedaljong og blåbær

Årsmøte – ny dato

3 juni kl: 18:00 til 21:00

Som tidligere utsendt på mail, innkalles det til Oslospeidernes ordinære årsmøte onsdag 3. juni 2020 klokken 18.00. Alle medlemmer over 15 år inviteres til å delta. Oppmøte: Krakosseter, Rauerskauveien 290, 1480 Slattum. Hvis pent vær avholdes årsmøtet utendørs, ta derfor med godt med klær og sitteunderlag. Hvis regn benyttes Eckhoff speiderhytte. Vi vil påse at gjeldende smittevernrutiner avholdes under møtet og ved matservering. Påmelding ønskes mottatt til kontor@oslospeiderne.no senest 29. mai.

+ Eksporter arrangementer