Alle arrangementer

Speidere i kano
I Oslospeiderne arrangeres det store og små arrangementer gjennom hele året, i tillegg til disse deltar vi på regionale og nasjonale arrangementer. Her finner dere en oversikt over disse arrangementene. Enkelte av arrangementene vil få informasjonen sin oppdatert når arrangementet nærmer seg. De er satt opp for å få gruppene og speiderne til å holde av datoene og glede seg til det kommende arrangementet. Andre arrangementer i regi av NSF og andre organisasjoner finner dere her!
Vi har arrangementer der noen fokuserer på de minste, de i midten og for de eldste. Noen av arrangementene er for alle og noen er for de enkelte, men en ting er sikkert: på alle arrangementene er det mange gode minner, morsomme opplevelser og speideraktivitet.
I de fargede rutene står det også hvem arrangementene gjelder for: bevere, flokk, tropp, rovere eller ledere.
Laster Arrangementer

Kommende Arrangementer › Arrangementer

Arrangementer Search and Views Navigation

Arrangement Views Navigation

List of Arrangementer

Møtemat

Gruppe-/enhetsledersamling torsdag 23. september

23 september kl: 18:00 til 21:00

Vi inviterer til en ny gruppe/-enhetsledersamling torsdag 23. september. Sted for dagen blir på Forbundskontoret i St. Olavs gate 25. Tidspunkt for samlingen er 18:00-21:00.
Klikk på arrangementet for å lese agenda for dagen! Påmeldig ønskes innen 20. september på mail til kontor@oslospeiderne.no

Krakosseter skilt

Peffkurs 1, høsten 2021

24 september kl: 19:00 til 26 september kl: 15:00

Patruljeførerkurs Peff 1 arrangeres 24-26 september 2021 på Krakosseter i Nittedal. Oppmøte er Rudgata 2, 1489 Slattum, fredag klokka 19:00. Henting på samme sted søndag klokka 15:00.
Peff 1 er kurset der du som patruljefører skal lære å planlegge og gjennomføre et patruljemøte, hvordan vi bruker treningsprogrammet i speideren, og litt om hva patruljen er, og hvorfor patruljesystemet er viktig. Dette er et lite fysisk krevende kurs, men det inneholder alltid gåing med sekk for å komme inn til kursstedet. Kurset begynner fredag kveld og avsluttes søndag ettermiddag. På Peffkurs 1 sover patruljene inne 2 netter. Deltakerne skal gå patruljevis inn til hytta, så det er viktig å kle seg for forholdene og pakke i sekk. I tillegg må deltakerne ha med overnattingsutstyr for 2 netter på hytte. Vi skal være mye ute, så ta med klær for alle forhold. Påmeldingsfrist er satt til 20. september. Påmelding finner dere her!

Datatid

Trinn 0, Lederstart og Ledersamtalen 11/10 og 20/10 2021

11 oktober kl: 18:30 til 20 oktober kl: 18:30

Trinn 0 er kurset for å gjøre nye ledere kjent med speidingens bakgrunn, viktige kjennetegn og prinsipper, samt og gi dem forståelse av hva speiding er og hva det innebærer å være leder i Norges speiderforbund. Dette er et kort, men interessant kurs som markerer starten på grunntreningen som leder i Norges Speiderforbund og som gjør deltagerne til godkjente ledere etter gjennomføring. Den siste kurskvelden avsluttes med signering av lederkontrakten og opptagelse som leder i kretsen.

Speiderhytteturen

Speiderhytteturen 2021

16 oktober kl: 10:00 til 17 oktober kl: 16:00

Speiderhytteturen vil bli arrangert 16-17 oktober i år. Arrangementet er åpent for alle, både speidere og andre, men for speiderne legger vi opp til «Patruljen på tur».
Speiderne (patruljene) kan planlegge sin egen tur – og velge blant flere ulike turforslag, avhengig av om de har ambisjoner om å besøke alle hyttene, eller noen favoritter. Startsted kan være fra parkeringsplassene på Skullerud, Sandbakken, Bysetermosen eller Krokhol. Hyttene er åpne lørdag 16. oktober kl. 10–18 og søndag 17. oktober kl. 9–16.
I år kan du besøke hele 20 speiderhytter. Nytt av året er hytta Risebu i Drammen. I tillegg til klassikerne fra tidligere år i Østmarka.

Donsaften

Donsaften 20 oktober 2021

20 oktober kl: 18:30 til 21:00

Hei alle speidervenner, ledere og rovere i Oslospeiderne!
Donsaften, en hyggelig samling i skogen i høstmørket, er en tradisjon fra gamle Østmarka krets. Nå ønsker vi alle Oslospeidernes gamle og nye ledere/rovere velkommen til en tradisjonsrik opplevelse i Østmarka, til bål, varmt drikke og gode speiderhistorier.

Speiderpeis

Trinn 1 kurs, høsten 2021

12 november kl: 18:00 til 14 november kl: 15:00

Oslospeiderne og ledertrenerne har den glede av å invitere til første kurs i grunntreningen for speiderledere. Vi håper at koronaforholdene tillater gjennomføring av kurset. Vi tar sikte på en hyggelig og lærerik helg ute i friluft. Dato: 12.-14. november 2021, Sted og oppmøte: Krakosseter, Oppmøtetid kl. 18:00 fredag, ferdig kl. 15:00 søndag.
Kurset består av fire moduler:
• Speiding og ledelse
• Speiderprogram og speiderfriluftsliv
• Planlegging av speideraktiviteter
• Trygge speideraktiviteter
Du melder deg på her! Påmeldingsfrist er satt til 5. november.

+ Eksporter arrangementer