Alle arrangementer

Speidere i kano
I Oslospeiderne arrangeres det store og små arrangementer gjennom hele året, i tillegg til disse deltar vi på regionale og nasjonale arrangementer. Her finner dere en oversikt over disse arrangementene, enkelte av arrangementene vi få informasjonen sin oppdatert når arrangementet nærmer seg, de er satt opp for å få gruppene og speiderne til å holde av datoene og glede seg til det kommende arrangementet.
Vi har arrangementer der noen fokuserer på de minste, de i midten og for de eldste. Noen av arrangementene er for alle og noen er for de enkelte, men en ting er sikkert: på alle arrangementene er det mange gode minner, morsomme opplevelser og speideraktivitet.
 
I de fargede rutene står det også hvem arrangementene gjelder for: bevere, flokk, tropp, rovere, ledere
Loading Hendelser

Kommende Hendelser › Arrangementer

Hendelser Search and Views Navigation

Hendelse Views Navigation

List of Hendelser

Kart og kompass i skogen

Speiderhytteturen 2019

12 oktober kl: 09:00 til 13 oktober kl: 17:00

Andre helg i oktober (12-13 oktober) åpner mange speiderhytter i Østmarka dørene og inviterer på besøk. Samtidig inviterer Oslospeiderne til storsamling på hytta Blåhaug nær Sandbakken. Her er det mange muligheter for speiderpatruljer som vil på tur denne helga. Arrangementet er åpent for alle, både speidere og andre, men for speiderne legger vi opp til «Patruljen på tur». Speiderne (patruljene) kan planlegge sin egen tur – og velge blant flere ulike turforslag, avhengig av om de har ambisjoner om å…

+ Export Events