Alle arrangementer

Speidere i kano
I Oslospeiderne arrangeres det store og små arrangementer gjennom hele året, i tillegg til disse deltar vi på regionale og nasjonale arrangementer. Her finner dere en oversikt over disse arrangementene, enkelte av arrangementene vi få informasjonen sin oppdatert når arrangementet nærmer seg, de er satt opp for å få gruppene og speiderne til å holde av datoene og glede seg til det kommende arrangementet.
Vi har arrangementer der noen fokuserer på de minste, de i midten og for de eldste. Noen av arrangementene er for alle og noen er for de enkelte, men en ting er sikkert: på alle arrangementene er det mange gode minner, morsomme opplevelser og speideraktivitet.
 
I de fargede rutene står det også hvem arrangementene gjelder for: bevere, flokk, tropp, rovere, ledere
Loading Hendelser

Kommende Hendelser › Arrangementer

Hendelser Search and Views Navigation

Hendelse Views Navigation

List of Hendelser

Ekstraordinært gruppeledermøte – valg av nye styremedlemmer!

28 november kl: 18:00 til 21:00

Da vi ikke hadde representanter til valg på årets kretsting 4. november, innkaller vi herved alle gruppeledere til et ekstraordinært møte 28. november for å få valgt inn nye styremedlemmer. Møt opp på Forbundskontoret sine lokaler i St. Olavs gate 25 torsdag 28. november klokka 18:00.
For å gjøre det enkelt, så kan alle hake av "Kommer/Going" på Facebookarrangementet: https://www.facebook.com/events/566201914196568/ - Har du ikke mulighet til å komme, ønsker vi at du sender en stedfortreder i stedet!

+ Export Events