Alle arrangementer

Speidere i kano
I Oslospeiderne arrangeres det store og små arrangementer gjennom hele året, i tillegg til disse deltar vi på regionale og nasjonale arrangementer. Her finner dere en oversikt over disse arrangementene. Enkelte av arrangementene vil få informasjonen sin oppdatert når arrangementet nærmer seg. De er satt opp for å få gruppene og speiderne til å holde av datoene og glede seg til det kommende arrangementet. Andre arrangementer i regi av NSF og andre organisasjoner finner dere her!
Vi har arrangementer der noen fokuserer på de minste, de i midten og for de eldste. Noen av arrangementene er for alle og noen er for de enkelte, men en ting er sikkert: på alle arrangementene er det mange gode minner, morsomme opplevelser og speideraktivitet.
I de fargede rutene står det også hvem arrangementene gjelder for: bevere, flokk, tropp, rovere eller ledere.
Laster Arrangementer

Kommende Arrangementer › Arrangementer

Arrangementer Search and Views Navigation

Arrangement Views Navigation

List of Arrangementer

Datatid

Trinn 0, Lederstart og Ledersamtalen 13/10 og 20/10 2021

13 oktober kl: 18:30 til 22 oktober kl: 18:30

Trinn 0 er kurset for å gjøre nye ledere kjent med speidingens bakgrunn, viktige kjennetegn og prinsipper, samt og gi dem forståelse av hva speiding er og hva det innebærer å være leder i Norges speiderforbund. Dette er et kort, men interessant kurs som markerer starten på grunntreningen som leder i Norges Speiderforbund og som gjør deltagerne til godkjente ledere etter gjennomføring. Den siste kurskvelden avsluttes med signering av lederkontrakten og opptagelse som leder i kretsen.

Halvårsmøte mandag 8. november

8 november kl: 18:00 til 21:00

Til kretstingets representanter - alle speidere over 15 år!
Det innkalles til Oslospeidernes ordinære halvårsmøte mandag 08. november 2021 klokken 18:00 i Speiderhuset på Nordstrand, Ekebergveien 243, 4. etg. Alle medlemmer over 15 år inviteres til å delta. Dørene åpner 17:45.
Påmelding ønskes mottatt til kontor@oslospeiderne.no senest 01. november.
Komplette sakspapirer sendes ut til alle gruppeledere pr. epost og alle medlemmer over 16 år med registrert e-postadresse senest 14 dager før møtet.

Speiderpeis

Trinn 1 kurs, høsten 2021

12 november kl: 18:00 til 14 november kl: 15:00

Oslospeiderne og ledertrenerne har den glede av å invitere til første kurs i grunntreningen for speiderledere. Vi håper at koronaforholdene tillater gjennomføring av kurset. Vi tar sikte på en hyggelig og lærerik helg ute i friluft. Dato: 12.-14. november 2021, Sted og oppmøte: Krakosseter, Oppmøtetid kl. 18:00 fredag, ferdig kl. 15:00 søndag.
Kurset består av fire moduler:
• Speiding og ledelse
• Speiderprogram og speiderfriluftsliv
• Planlegging av speideraktiviteter
• Trygge speideraktiviteter
Du melder deg på her! Påmeldingsfrist er satt til 5. november.

+ Eksporter arrangementer