Alle arrangementer

Speidere i kano
I Oslospeiderne arrangeres det store og små arrangementer gjennom hele året, i tillegg til disse deltar vi på regionale og nasjonale arrangementer. Her finner dere en oversikt over disse arrangementene. Enkelte av arrangementene vil få informasjonen sin oppdatert når arrangementet nærmer seg. De er satt opp for å få gruppene og speiderne til å holde av datoene og glede seg til det kommende arrangementet. Andre arrangementer i regi av NSF og andre organisasjoner finner dere her!
Vi har arrangementer der noen fokuserer på de minste, de i midten og for de eldste. Noen av arrangementene er for alle og noen er for de enkelte, men en ting er sikkert: på alle arrangementene er det mange gode minner, morsomme opplevelser og speideraktivitet.
I de fargede rutene står det også hvem arrangementene gjelder for: bevere, flokk, tropp, rovere eller ledere.
Laster Arrangementer

Kommende Arrangementer › Arrangementer

Arrangementer Search and Views Navigation

Arrangement Views Navigation

List of Arrangementer

Ridderturneringen 2021

24 april kl: 10:00 til 16:00

Når alt nå er stengt ned, er det viktig å ha noe å se frem til! Vi håper at årets Ridderturnering kan arrangeres som et dagsarrangement og vil jobbe for å få til dette på en best mulig måte i forhold til en hver tids gjeldende smitteverntiltak. I år er det kretspatrulje Sør og Bekkelaget speidergruppe som har hovedansvar for planlegging og gjennomføring. Kretsen foreslår at dagsarrangementet legges opp som en tur med færre poster enn normalt.

Kretskonkurransen 2021

8 mai kl: 09:00 til 17:00

Vi håper at årets Kretskonkurranse kan arrangeres som et dagsarrangement og vil jobbe for å få til dette på en best mulig måte i forhold til en hver tids gjeldende smitteverntiltak. I år er det kretspatrulje Sentrum og 17. Oslo Kampianerne speidergruppe som har hovedansvar for planlegging og gjennomføring. Oppgaver fra en NM-mal er mulig å bruke som en del av postene i konkurransen. Da oppgavene er generelle tror vi at det vil bidra til mer engasjement, hvis man legger inn mer tilpassede lokale oppgaver som hovedelementer i konkurransen. Kretsen foreslår at dagsarrangementet legges opp som en tur med færre poster enn normalt.

+ Eksporter arrangementer