Alle arrangementer

Speidere i kano
I Oslospeiderne arrangeres det store og små arrangementer gjennom hele året, i tillegg til disse deltar vi på regionale og nasjonale arrangementer. Her finner dere en oversikt over disse arrangementene, enkelte av arrangementene vi få informasjonen sin oppdatert når arrangementet nærmer seg, de er satt opp for å få gruppene og speiderne til å holde av datoene og glede seg til det kommende arrangementet.
Vi har arrangementer der noen fokuserer på de minste, de i midten og for de eldste. Noen av arrangementene er for alle og noen er for de enkelte, men en ting er sikkert: på alle arrangementene er det mange gode minner, morsomme opplevelser og speideraktivitet.
 
I de fargede rutene står det også hvem arrangementene gjelder for: bevere, flokk, tropp, rovere, ledere
Loading Hendelser

Kommende Hendelser › Arrangementer

Hendelser Search and Views Navigation

Hendelse Views Navigation

List of Hendelser

Echoff skilt

Trinn 2 kurs 1-3 november

1 november kl: 19:00 til 3 november kl: 15:00

Trinn 2 kurs arrangeres på Krakosseter i Nittedal. Oppmøte på Krakosseter fredag klokka 19:00. Henting på samme sted søndag klokka 15:00. Denne kurshelga lærer du mer om programmet i speideren, om hvordan det er bygget opp og om hvordan du kan bruke det i ditt daglige speiderarbeid i bever, flokk, tropp eller lag. Du lærer mer om «speiderbasen», veiledning som metode og ressurser du som speiderleder kan benytte deg av for å gi den gode speideropplevelsen til de du leder.…

Møtemat

Innkalling til Halvårsmøte mandag 4. november kl. 18:00

4 november kl: 18:00 til 21:00

Det innkalles til Oslospeidernes ordinære halvårsmøte mandag 04. november 2019 klokken 18:00 i Pilestredet 35, Ellen Gleditschs hus, rom PI460, 0166 OSLO. Alle medlemmer over 15 år inviteres til å delta. Dørene åpner 17:45.
Påmelding ønskes mottatt til kontor@oslospeiderne.no senest 25. oktober.
Det blir som alltid matservering ved starten av møtet i form av pizza. Allergier og matpreferanser må sendes med påmeldingen.
Saksliste finner dere her!

+ Export Events