Alle arrangementer og aktiviteter for Ledere

Speidere i kano
Laster Arrangementer

Arrangementer Search and Views Navigation

Arrangement Views Navigation

List of Arrangementer

Gruppeleder – og enhetsledersamling med regionleir 15/9-22

15 september kl: 18:00 til 21:00

Kretsstyret ønsker å invitere alle gruppe- og enhetsledere i Oslospeiderne til en samling 15. september der vi planlegger regionleiren neste år. Vi henstiller alle som ønsker å være med på regionleir til å komme på samlingen. Det vil bli servert litt god mat sponset av kretsen, så håper vi å få til en sosial del i tillegg til møtet. Sted for samlingen vil være på Haraløkka (tidligere Hareløkka Barnepark) Tveteråsen barnehage, Bøler. Påmeldingsfrist er mandag 8. september på mail til kontor@oslospeiderne.no

Peffkurs 1, 16-18 september

16 september kl: 19:00 til 18 september kl: 15:00

Patruljeførerkurs Peff 1 arrangeres 16-18 september 2021. Peff 1 er kurset der du som patruljefører skal lære å planlegge og gjennomføre et patruljemøte, hvordan vi bruker treningsprogrammet i speideren, og litt om hva patruljen er, og hvorfor patruljesystemet er viktig. Dette er et lite fysisk krevende kurs, men det inneholder alltid gåing med sekk for å komme inn til kursstedet. Mer detaljer og informasjon om hva man skal ha med seg og om påmelding kommer så fort dette er klart!

Notater og kompass

Trinn 0, 26. september og Ledersamtalen 10 oktober

26 september kl: 18:00 til 21:00

Trinn 0 er kurset for å gjøre nye ledere kjent med speidingens bakgrunn, viktige kjennetegn og prinsipper, samt og gi dem forståelse av hva speiding er og hva det innebærer å være leder i Norges speiderforbund. Mer detaljer og informasjon om sted, tid, hva man skal ha med seg og påmelding kommer så fort dette er klart!

Donsaften

Donsaften 10 oktober,

10 oktober kl: 18:00 til 21:00

Donsaften er en hyggelig samling i skogen i høstmørket. Dette er en tradisjon fra gamle Østmarka krets. Vi ønsker velkommen alle gamle og nye ledere/rovere i Oslospeiderne til en tradisjonsrik opplevelse i Østmarka, til bål, varmt drikke og gode speiderhistorier. Donsaften er kvelden lederne i Oslospeiderne markerer stiftelsen av 1. Christiania tropp og hedrer Christian Dons. Denne kvelden blir også brukt til å ta opp nye ledere, og til å dele ut hederstegn. Del to av trinn 0 arrangeres samtidig. Donsaften arrangeres vanligvis ved fullmåne i oktober, i år vil vi feire onsdag 10/10.

+ Eksporter arrangementer