2. Bestum sjøspeidergruppe


2. Bestum sjøspeidergruppe er eneste NSF-Sjøspeidergruppe i Oslo. Vi rekrutterer speidere fra Bestum, Lilleaker, Ullern og Skøyenområdet. I tillegg har vi en del langveisfarende fra andre deler av byen og fra kommuner utenfor Oslo.

Vi holder til i “Kahytten” en tidligere barnepark ved Øraker skole, men i sommerhalvåret tilbringer vi mesteparten av tiden på Sollerudstranda og ombord i våre to seilbåter. Vi har møter hver tirsdag stort sett kl. 18.00-19.30, men i seilsesongen er møtene fra kl 18.00 til 20.00.

For tiden har vi bare tropp og roverlag, men fra våren 2019 ønsker vi å starte opp en småspeidergruppe, en Mannskapsgruppe, og tar da inn nye medlemmer som går i 3. og 4. klasse. Fra 5-10 klasse er man speider i troppen. Troppen reiser på helgeturer flere ganger i semesteret og på 2-3 seiltokt pr sesong. Seiltoktene kan både være 2-3 dagers tur inne i Oslofjorden, eller en uke eller mer lenger av gårde.  Vi har utstrakt samarbeid med de andre sjøspeidergruppene i Oslofjorden, og har årlig tokt og andre turer sammen med dem. Vi har egen speiderhytte i like ved Brunkollen i Bærumsmarka, og arrangerer turer dit mange ganger i året.

Hvert år reiser vi på leir; enten på landsleir, på sjøspeiderlandsleir sammen med alle de andre sjøspeidergruppene i landet, på krets/regionsleir, eller på seiltokt ofte sammen med andre sjøspeidergrupper i Oslofjordområdet.

2. Bestum sjø har fokus på friluftsliv, læring og utvikling for barn og unge i trygge omgivelser slik som alle andre speidergrupper, forskjellen er at vi som sjøspeidere knytter friluftslivet til sjø og sjørelaterte aktiviteter der det er mulig. Våre ledere er med på frivillig basis og er svært dedikerte i sine oppgaver.  Vi tilbyr ukentlige møter med ulike aktiviteter både innendørs og utendørs.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt, du er hjertelig velkommen til å bli speider i 2. Bestum sjø.

Informasjon

Møtested:I vinterhalvåret: Kahytten – Lilleakerveien 60 a
I sommerhalvåret: Sollerudstranden
Møtetidspunkt:Tirsdager 18:00 – 19:30/20:00
Hvilken aldersgruppe
tar gruppen inn?
Småspeidere – Flokken: 3 – 4 klasse
Storspeidere – Troppen: 5 – 10 klasse
Rovere: Fra 16 år til 26 år
Ledere: Fra 16 år og opp
Venteliste? Nei
Kontaktperson:

Småspeidere/Mannskap: Vibeke Thyness, tlf. 986 46 003,vibekewt@met.no

Tropp: Espen Aasen, tlf. 922 66 670, espenaasen@gmail.com 

Epostaddresse:bestumspeider@hotmail.com
Hjemmeside: 
Facebook:http://www.facebook.com/groups/2.bestum/
Har gruppen hytte?Ja, gruppen har hytte i Bærumsmarka, men leier den ikke ut da de benytter seg av den selv

Send epost til

2. Bestum sjøspeidergruppe

Møtested: Kahytten - Lilleakerveien
Møtetidspunkt: Tropp: Tirsdager 18:30 - 20:00
Kontaktperson: Inger Lise Neslein
Epostaddresse: bestumspeider@hotmail.com
Hjemmeside: http://www.bestumsjo.no