Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Årsmøte – ny dato

3 juni kl: 18:00 til 21:00

Stemningsbilde med speidermedaljong og blåbær

Til kretstingets representanter – alle speidere over 15 år!

Som tidligere utsendt på mail, innkalles det til Oslospeidernes ordinære årsmøte onsdag 3. juni 2020 klokken 18.00. Alle medlemmer over 15 år inviteres til å delta. Oppmøte: Krakosseter, Rauerskauveien 290, 1480 Slattum. Hvis pent vær avholdes årsmøtet utendørs, ta derfor med godt med klær og sitteunderlag. Hvis regn benyttes Eckhoff speiderhytte. Vi vil påse at gjeldende smittevernrutiner avholdes under møtet og ved matservering.

Påmelding ønskes mottatt til kontor@oslospeiderne.no senest 29. mai. Det blir som alltid matservering ved starten av møtet i form av pizza. Allergier og matpreferanser må sendes med påmeldingen.

Det vil bli holdt valg for de som skal representere Oslospeiderne på Speidertinget i november og for representanter til speider- og roverforum. Alle har mulighet til å stille og det er fortsatt mulig å melde seg. Man kan også melde seg under årsmøtet.

Årsrapport og regnskap ligger vedlagt i sakspapirene som er sendt ut elektronisk. Vi har dessverre få muligheter til projektor på Krakosseter, så vi henstiller alle til å ha papirene tilgjengelig på møtet.

Vi oppfordrer de som til daglig har kontakt, til å kjøre i samme bil. Parkering kan skje oppe ved veien, nede ved Krakosseter på parkeringen der, eller på sletta ved Krakosseter.

Iver Aage Iversen
Kretsleder for Oslospeiderne

Detaljer

Dato:
3 juni
Tid
18:00 til 21:00
Kategorier for Arrangement:
, , ,

Sted

Krakosseter
Rauerskauveien 290
Slattum, 1480 Norge
+ Google-kart