Laster Hendelser

« All Hendelser

Barnas Camp Villmark 2020

27 mars kl: 16:00 til 29 mars kl: 20:00

Barnas Camp Villmark

Så er det igjen klart for påmelding til vårens morsomste dugnad – Barnas Camp Villmark på Norges Varemesse, helgen 27.-29. mars!

Vi trenger mange frivillige, og ser at speidere som deltar, gir god synlighet. Det at du er til stede, vil også gi gode muligheter for verving av speidere og ledere til egen og andres grupper. Romerike krets er teknisk arrangør, men vi regner også med et stort antall besøkende fra hele Østlandet, inkludert Oslo.

Dette er et for alle som kan bidra på messa. Vi ønsker å se bemanning av alle poster under ett. Nytt i år er at du melder deg på de konkrete vaktene du ønsker (tid), men hvilken aktivitet det blir vet vi ikke før nærmere messa. Alle som deltar på tre eller flere økter får en liten praktisk gave som takk for innsatsen! Vi vil også ha et lotteri med fire gavekort på speidersport med verdi på 1000,- kr. Hver gjennomført økt gir et lodd i lotteriet.

Alle vil etterhvert få en epost med bekreftelse på når de har vakt og hva de skal gjøre. Alle trenger pause så det vil ikke være mulig å sette seg opp på vakt hele dagen.
Husk å trykke lagre nederst i skjemaet!
Velkommen som frivillig!

Se her for felles påmeldingsskjema!

Detaljer

Start:
27 mars kl: 16:00
Slutt:
29 mars kl: 20:00
Hendelse Kategorier:
, , , ,