Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Donsaften 13. oktober 2019

13 oktober kl: 18:00 til 22:00

Donsaften

Hei alle speidervenner, ledere og rovere i Oslospeiderne!

Donsaften, en hyggelig samling i skogen i høstmørket, er en tradisjon fra gamle Østmarka krets. Nå ønsker vi alle Oslospeidernes gamle og nye ledere/rovere velkommen til en tradisjonsrik opplevelse i Østmarka, til bål, varmt drikke og gode speiderhistorier.

Donsaften er kvelden lederne i Oslospeiderne markerer stiftelsen av 1. Christiania tropp og hedrer Christian Dons. Denne kvelden blir også brukt til å ta opp nye ledere, og til å dele ut hederstegn.
Vi følger stien fra Ulsrudvann til Sarabråten og videre opp til Donsbautaen ved Hauktjern. ved bautaen holdes en kort seremoni til minne om speidingens start i Norge, før vi går ned til ruinene for å kose oss rundt bålet med varm drikke og snop. Vi sitter noen timer og prater til vi går hjemover.

Donsaften arrangeres ved fullmåne i oktober. Det vil i år si søndag 13/10.

Oppmøte blir på parkeringsplassen ved Østmarkssetra, vi går derfra kl 1800.

Ta med kopp og noe å sitte på.

Dersom noen grupper har nye ledere som skal tas opp eller ledere som skal ha 10-årsknappen, må de melde fra til Kretskontoret på forhånd.

Det er ingen formell påmelding, men send gjerne en melding med ca hvor mange dere kommer fra gruppa, så vi kan beregne kaffe og kakao til alle.

Detaljer

Dato:
13 oktober
Tid
18:00 til 22:00
Hendelse Kategorier:
, , , ,