Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Kretskonkurransen 2021

8 mai kl: 09:00 til 17:00

Tid: lørdag 8. mai kl. 0900-1700

Når alt nå er stengt ned, er det viktig å ha noe å se frem til! Vi håper at årets Kretskonkurranse kan arrangeres som et dagsarrangement og vil jobbe for å få til dette på en best mulig måte i forhold til en hver tids gjeldende smitteverntiltak.

På grunn av smittesituasjonen vil det dessverre ikke arrangeres NM på vanlig måte. Som et alternativ har kretsene mulighet til å legge opp konkurransen basert på en generell NM-mal.

Kretskonkurransen for speidere er åpen for patruljer. Patruljene skal prøves i varierte speiderferdigheter tilpasset årstid og konkurransested. Konkurransen skal inneholde minst 6 poster, hvorav pionering, orientering (o-løp) og førstehjelp skal være 3 av dem. Kretskonkurransen består av to delkonkurranser; henholdsvis patruljekonkurranse og troppskonkurranse. Kretsens banner og pokal utdeles til den patrulje som vinner konkurransen og som fyller vilkårene for deltagelse innenfor konkurranse. Kretsens flagg deles ut til den tropp som har best resultat i kretskonkurransen i henhold til konkurransereglementet. Hver tropp som stiller med patrulje må også stille med en leder til disposisjon for arrangementet.

I år er det kretspatrulje Sentrum og 17. Oslo Kampianerne speidergruppe som har hovedansvar for planlegging og gjennomføring.

Oppgaver fra NM-malen er mulig å bruke som en del av postene i konkurransen. Da oppgavene er generelle tror vi at det vil bidra til mer engasjement, hvis man legger inn mer tilpassede lokale oppgaver som hovedelementer i konkurransen. Kretsen foreslår at dagsarrangementet legges opp som en tur med færre poster enn normalt. Dette tror vi er viktig for at speiderne våre skal få komme seg ut på tur igjen, være sammen og løse oppgaver i fellesskap.

Detaljer

Dato:
8 mai
Tid
09:00 til 17:00
Kategorier for Arrangement:
, ,