Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Kretskonkurransen 4-5 mai

4 mai kl: 10:00 til 5 mai kl: 15:00

Kart og kompass

Invitasjon til kretsbannerkonkurranse 4.-5. mai 2024

På vegne av Oslospeiderne krets av NSF, har kretspatrulje vest gleden av å invitere alle patruljer i Oslospeiderne til årets kretsbannerkonkurranse.

Oppmøte og avslutning blir på Skytterkollen, og arrangementet vil avholdes i området rundt Brunkollen. Overnatting vil skje i nærheten av Haslumseter kapell.
Vi starter klokken 10.00 på Skytterkollen lørdag, og avslutter samme sted søndag klokken 15.00.

Mer info vil komme på mail til påmeldte grupper når det nærmer seg, og legges ut på arrangementet på nettsiden.
Vi gjør oppmerksom på at alle grupper som deltar må stille med minst én leder til å bidra med arrangementet – postmannskap e.l. Alle rovere og ledere over 15 år må ha vist gyldig politiattest for å kunne delta på arrangementet.

Konkurransen vil, ettersom reglementet krever, inneholde minst seks poster, hvorav pionering, orientering og førstehjelp skal være tre av dem. Kretskonkurransen består av to delkonkurranser; henholdsvis patruljekonkurranse og troppskonkurranse. Kretsens banner og pokal utdeles til den patrulje som vinner konkurransen, og kretsens flagg deles ut til den tropp som har best resultat.  De fire beste patruljene i kretskonkurransen går videre til NM i speiding, som er helgen 7. – 9. juni i Halden.

Påmeldingen er nå åpnet, og påmeldingsfrist er 20. april. Du finner påmeldingen i min.speiding:  https://min.speiding.no/activities/view/4054

Detaljer

Start:
4 mai kl: 10:00
Slutt:
5 mai kl: 15:00
Kategorier for Arrangement:
, , ,