Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Patruljeførerkurs – Peff 1

20 september, 2019 kl: 19:00 til 22 september, 2019 kl: 15:00

Echoff hytta utenfor

Patruljeførerkurs Peff 1 arrangeres 20-22 september 2019 på Krakosseter i Nittedal. Oppmøte ved Nittedal kirke (Kirkeveien 121, 1480 Slattum) fredag klokka 19:00. Henting på samme sted søndag klokka 15:00.

Peff 1 er kurset der du som patruljefører skal lære å planlegge og gjennomføre et patruljemøte, hvordan vi bruker treningsprogrammet i speideren, og litt om hva patruljen er, og hvorfor patruljesystemet er viktig. Dette er et lite fysisk krevende kurs, men det inneholder alltid gåing med sekk for å komme inn til kursstedet. Kurset begynner fredag kveld og avsluttes søndag ettermiddag. På Peffkurs 1 sover patruljene inne 2 netter. Deltakerne skal gå patruljevis inn til hytta, så det er viktig å kle seg for forholdene og pakke i sekk. Husk notatbok og penn/blyant. I tillegg må deltakerne ha med overnattingsutstyr for 2 netter på hytte. Vi skal være mye ute, så ta med klær for alle forhold.

Kurset ordner med varmmat og brød, men deltakerne blir bedt ta med pålegg til eget bruk, ca. 4 måltider. Dette kommer frem i påmeldingen. Fellesutstyr blir utlevert fra Ledertrenerpatruljen. For å lage et godt kurs, så er det flere faktorer vi ønsker. Det må være minimum nok deltakere til 2 patruljer, og det bør være deltakere fra ulike grupper. Dette er viktig for å skape den erfaringsoverføringen som er en viktig del av kurset. Hver patrulje får en dedikert veileder som følger patruljene gjennom alle aktene og aktivitetene på kurset. Hvem kan delta: Vi ønsker ikke å gå ut med en konkret aldersgrense da det er svært ulike behov og løsninger i troppene. Det blir derfor et spørsmål om modenhet. Deltakeren må evne å delta i grupper der de ikke kjenner alle, må være villig til å delta i patruljen som Peff, Ass og Patruljemedlem. Oslospeiderne dekker alle kursutgifter for egne medlemmer. Eksterne påmeldte koster kr 500,-.

Det er Ledertrenerpatruljen i Oslospeiderne som er arrangør.
Påmelding finner dere her!
Frist for påmelding er 13. september.

Andre detaljer kan dere også finne under kurspåmeldingenminspeiding.no

Dette må medbringes på tur/kurset:
• Notatblokk og blyant
• Speiderskjerf
• Innesko
• Pålegg til 4 måltider
• Bestikk, kopp og tallerken
• Turutstyr for overnatting 2 netter i hytte
• Klær og skift for mye aktivitet både inne og ute
• Kniv, lykt og godis

Innholdet er i henhold til vedlagte kursplaner. Avvik på rekkefølgen vil forekomme. Disse ligger åpent på Speiding.no
For spørsmål ta kontakt med

Kursleder
Asbjørn Aursjø
916 09 152

Detaljer

Start:
20 september, 2019 kl: 19:00
Slutt:
22 september, 2019 kl: 15:00
Hendelse Kategorier:
, ,