Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Peffkurs 1, 13-15 september

13 september kl: 17:00 til 15 september kl: 16:00

Speidere tar notater i skogen

Patruljeførerkurs Peff 1 arrangeres 13-15 september 2024.

Peff 1 er kurset der du som patruljefører skal lære å planlegge og gjennomføre et patruljemøte, hvordan vi bruker treningsprogrammet i speideren, og litt om hva patruljen er, og hvorfor patruljesystemet er viktig. Dette er et lite fysisk krevende kurs, men det inneholder alltid gåing med sekk for å komme inn til kursstedet. Kurset begynner fredag kveld og avsluttes søndag ettermiddag. På Peffkurs 1 sover patruljene inne 2 netter. Deltakerne skal gå patruljevis inn til hytta, så det er viktig å kle seg for forholdene og pakke i sekk. I tillegg må deltakerne ha med overnattingsutstyr for 2 netter på hytte. Vi skal være mye ute, så ta med klær for alle forhold.

For å lage et godt kurs, så er det flere faktorer vi ønsker. Det må være minimum nok deltakere til 2 patruljer, og det bør være deltakere fra ulike grupper. Dette er viktig for å skape den erfaringsoverføringen som er en viktig del av kurset. Hver patrulje får en dedikert veileder som følger patruljene gjennom alle aktene og aktivitetene på kurset.
Hvem kan delta: Vi ønsker ikke å gå ut med en konkret aldersgrense da det er svært ulike behov og løsninger i troppene. Det blir derfor et spørsmål om modenhet. Deltakeren må evne å delta i grupper der de ikke kjenner alle og må være villig til å delta i patruljen som Peff, Ass og Patruljemedlem.

Total oversikt og detaljer om kurset kommer så fort dette er klart!

Detaljer

Start:
13 september kl: 17:00
Slutt:
15 september kl: 16:00
Kategorier for Arrangement:
, ,