Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Peffkurs 1 – 18-20 september

18 september kl: 19:00 til 20 september kl: 15:00

Krakosseter skilt

Patruljeførerkurs Peff 1 arrangeres 18-20 september 2019 på Krakosseter i Nittedal. Oppmøte ved Nittedal fredag klokka 19:00. Nærmere informasjon om eksakt oppmøtested kommer. Henting på samme sted søndag klokka 15:00.

Peff 1 er kurset der du som patruljefører skal lære å planlegge og gjennomføre et patruljemøte, hvordan vi bruker treningsprogrammet i speideren, og litt om hva patruljen er, og hvorfor patruljesystemet er viktig. Dette er et lite fysisk krevende kurs, men det inneholder alltid gåing med sekk for å komme inn til kursstedet. Kurset begynner fredag kveld og avsluttes søndag ettermiddag. På Peffkurs 1 sover patruljene inne 2 netter. Deltakerne skal gå patruljevis inn til hytta, så det er viktig å kle seg for forholdene og pakke i sekk. I tillegg må deltakerne ha med overnattingsutstyr for 2 netter på hytte. Vi skal være mye ute, så ta med klær for alle forhold.

Spesielt i år er smittevernsituasjonen. Aktivitetene vil så langt det er mulig foregå patruljevis, og ute. Det vil bli lagt til rette for hyppig håndvask og bruk av håndsprit, og desinfeksjon av berøringsflater. Det er satt en grense for antall deltagere til 24 personer.

Kurset ordner med varmmat, brød og pålegg. Fellesutstyr blir utlevert fra Ledertrenerpatruljen. For å lage et godt kurs, så er det flere faktorer vi ønsker. Det må være minimum nok deltakere til 2 patruljer, og det bør være deltakere fra ulike grupper. Dette er viktig for å skape den erfaringsoverføringen som er en viktig del av kurset. Hver patrulje får en dedikert veileder som følger patruljene gjennom alle aktene og aktivitetene på kurset. Hvem kan delta: Vi ønsker ikke å gå ut med en konkret aldersgrense da det er svært ulike behov og løsninger i troppene. Det blir derfor et spørsmål om modenhet. Deltakeren må evne å delta i grupper der de ikke kjenner alle, må være villig til å delta i patruljen som Peff, Ass og Patruljemedlem. Kurspatruljene skal være utgangspunkt for aktivitetene under kurset. Oslospeiderne dekker alle kursutgifter for egne medlemmer. Eksterne påmeldte koster kr 500,-. Frist for påmelding er 9. september.

Dette må medbringes på tur/kurset:
• Speiderskjerf
• Innesko
• Bestikk, kopp og tallerken
• Turutstyr for overnatting 2 netter i hytte
• Klær og skift for mye aktivitet både inne og ute
• Kniv, lykt og godis

Innholdet er i henhold til vedlagte kursplaner. Avvik på rekkefølgen vil forekomme. Disse ligger åpent på Speiding.no
Meld dere på her: https://min.speiding.no/activities/view/2006

For spørsmål ta kontakt med

Kursleder
Asbjørn Aursjø
916 09 152

Detaljer

Start:
18 september kl: 19:00
Slutt:
20 september kl: 15:00
Kategorier for Arrangement:
, ,