Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Ridderturnering 20-21 april

20 april kl: 14:00 til 21 april kl: 11:30

Oslospeiderne inviterer til Ridderturnering for alle småspeidere 20.-21.april. Da blir det tevling i matlaging, speiderferdigheter, naturkjennskap, miljøkunnskap og mye mer. Vi skal grille, ha leirbål og knytte nye vennskapsbånd. Man tar med egen mat. Det blir overnatting på flatseng inne i hyttene.

Ridderturneringen er en årlig konkurranse mellom flokkene i speidergruppene i Oslo. Konkurransen arrangeres som en rundløype med poster som kullene må løse. Postene har typiske speidertemaer både teoretiske og praktiske, så her er det muligheter for alle å få til noe. Konkurransen avsluttes med kåring av en vinner som får overrekt vandretrofeet som er en Ridderlanse.

Tid: lørdag 20. april kl. 1400 – søndag 21. april kl. 11.30
Sted: Krakosseter, Rauerskauveien 290, Slattum

Krakos er kretsens hyttetun som består av 4 hytter med sengeplass til 20-25 stk. Vi må nok regne med å være flere enn det. Noen må derfor overnatte i stua/oppholdsrommet. Om det er forhold for det, er det mulig å sove i telt utendørs. Om telt er aktuelt, tar gruppene med egne telt.

Vi starter lørdag kl 14. Om noen vil starte med lunch på Krakos, kan man gjerne komme tidligere. Ridderløypa starter kl 1430. Vi avslutter med premieutdeling på søndag kl 11 og er ferdig å dra ca kl 1130.

Alle grupper/flokker må ta med et stormkjøkken (på gass) pr patrulje. Man må også ha med førstehjelpsutstyr.
Speiderne må ha med liggeunderlag, sovepose, klær, tannbørste etc. Man må også ha eget bestikk, tallerken og mat med. Beregne 2-3 brødmåltid. Ta også med pølser eller annet til å grille lørdag ettermiddag. Man kan evt velge å ha felles mat for sin flokk.

Se invitasjonen her!

Påmelding skjer ved å fylle ut dette skjemaet:
http://tinyurl.com/Ridder2024 innen 3.april

Vel møtt!
Hilsen 1.Vålerenga, Grünerløkka MS, 17.Oslo og Oslo FA 3.korps

 

Detaljer

Start:
20 april kl: 14:00
Slutt:
21 april kl: 11:30
Kategorier for Arrangement:
, ,

Sted

Krakosseter
Rauerskauveien 290
Slattum, 1480 Norge
+ Google-kart