Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Trinn 3 kurs, kanotur på Fjorda, 28-30 april

28 april kl: 19:00 til 30 april kl: 15:30

Kanoer i rekke

Sted: I kano på Fjorda eller Vansjø (uavklart)

Om kurset
Trinn 3: Ledelse av medledere er for deg som har gjennomført Trinn 1 og 2 og er det siste trinnet i grunntreningen. Når du har gjennomført hele grunntreningen, har du gjort deg fortjent til «Bronseknappen» 🙂
Kurset Ledelse av medledere bruker naturen som ramme for læring og friluftsliv som metode – akkurat som ellers i speideren – og dette kurset skal foregå i kano.
Et av hovedtemaene for kurset er ledelse av medledere. Kurset gir deg de kunnskaper og ferdigheter som behøves for at du skal kunne lede arbeidet i en enhet i din speidergruppe.
På kurset får du prøve deg som patruljefører for andre speiderledere. Gjennom tilbakemelding og evaluering får du mulighet til å reflektere over din egen lederstil. Kurset gir deg også en dypere forståelse for speidingens verdigrunnlag og setter deg i stand til å kunne overføre dette til dine speidere og speiderledere gjennom ord og handling.

Praktisk info
Eksakt oppmøtested og tidspunkt vil bli formidlet til alle påmeldte deltagere minimum 14 dager før kursstart.
Alle deltagere vil komme i patrulje og fellesutstyr som vi dere måtte trenge for helgen, vil dere måtte ta med selv. Mer info om dette vil komme på e-post etter påmelding.
Viktig: Pass på at kontaktinformasjonen om deg er korrekt i Min Speiding.

Ta med
Personlig utstyr for en helg ute. Kurset er ikke væravhengig.
Mat vil det komme

Påmelding
Påmeldingsfristen er 20. april. Meld dere på her!
Pris: Kurset er gratis for alle Oslospeidere. Deltagere fra andre kretser vil måtte dekke sin andel av kursutgiftene (500,-) og vil bli fakturert kretsen.

Kontaktinformasjon til kursansvarlig
Marius Fohrn Markussen | 99101666 | marius.markussen@gmail.com

Detaljer

Start:
28 april kl: 19:00
Slutt:
30 april kl: 15:30
Kategorier for Arrangement:
, ,