Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Donsaften 20 oktober 2021

20 oktober kl: 18:30 til 21:00

Donsaften

Hei alle speidervenner, ledere og rovere i Oslospeiderne!

Donsaften, en hyggelig samling i skogen i høstmørket, er en tradisjon fra gamle Østmarka krets. Nå ønsker vi alle Oslospeidernes gamle og nye ledere/rovere velkommen til en tradisjonsrik opplevelse i Østmarka, til bål, varmt drikke og gode speiderhistorier.

Donsaften er kvelden lederne i Oslospeiderne markerer stiftelsen av 1. Christiania tropp og hedrer Christian Dons. Denne kvelden blir også brukt til å ta opp nye ledere, og til å dele ut hederstegn.

Vi følger stien fra Ulsrudvann til Sarabråten og videre opp til Donsbautaen ved Hauktjern. ved bautaen holdes en kort seremoni til minne om speidingens start i Norge, før vi går ned til ruinene for å kose oss rundt bålet med varm drikke og snop. Vi sitter noen timer og prater til vi går hjemover.

Donsaften arrangeres vanligvis ved fullmåne i oktober, i år vil vi feire onsdag 20/10.

Oppmøte blir på parkeringsplassen på Ulsrudvann parkeringsplass nedenfor Østmarkseteren restaurant kl 18:30.
Kart finner dere her!

Ta med kopp og noe å sitte på.

 

Dersom noen grupper har nye ledere som skal tas opp eller ledere som skal ha 10-årsknappen, må de melde fra til Kretskontoret på forhånd.

I år må vi ha påmelding på grunn av smittevernsituasjonen, send derfor en mail innen 6. oktober til: kontor@oslospeiderne.no med hvor mange dere kommer fra gruppa, samt navn på deltakerne.

Det serveres kaffe og kakao til alle.

Detaljer

Dato:
20 oktober
Tid
18:30 til 21:00
Kategorier for Arrangement:
, , , ,