Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Speiderhytteturen 2021

16 oktober kl: 10:00 til 17 oktober kl: 16:00

Speiderhytteturen

Speiderhytteturen vil bli arrangert 16-17 oktober i år. Arrangementet er åpent for alle, både speidere og andre, men for speiderne legger vi opp til «Patruljen på tur».

Speiderne (patruljene) kan planlegge sin egen tur – og velge blant flere ulike turforslag, avhengig av om de har ambisjoner om å besøke alle hyttene, eller noen favoritter. Startsted kan være fra parkeringsplassene på Skullerud, Sandbakken, Bysetermosen eller Krokhol. Hyttene er åpne lørdag 16. oktober kl. 10–18 og søndag 17. oktober kl. 9–16.

I år kan du besøke hele 20 speiderhytter. Nytt av året er hytta Risebu i Drammen. I tillegg til klassikerne fra tidligere år i Østmarka.

KORONASPESIAL
I år tilbyr vi ikke overnatting innendørs, men oppfordrer alle som vil bruke begge dager på tur til å finne overnattingsplasser utendørs. Det blir mulig å ta en titt inne i hyttene (skriv navn og telefonnummer på gjesteliste). Det er bålplasser utendørs, og vi byr på enkel koronavennlig servering, men oppfordrer alle til å ha med egen mat – og egen håndsprit.

MERKER
Alle deltagere får årets Speiderhyttetuen-merke (så langt lageret rekker). I tillegg er det mulig å samle et eget merke for hver hytte man besøker.

KANO
Vi legger ut kanoer ved Rausjø (Østmarka), så det vil være mulig å padle tur/retur Speiderbo – og opp kanalen, over terskelen og inn i Mosjøen for å besøke Totemkoia og Pølsebua. Eller motsatt vei når de første kanoene er framme på Pølsebua.

KOPP OG HODELYKT
Ta med kopp – vi serverer drikke. Eller kjøp vår brettekopp på en av hyttene (Pris 100 kroner). Ta også med hodelykt, for det blir tidlig mørkt.

For mer informasjon om planlegging av turen se: https://www.speiderhytteturen.no/

Detaljer

Start:
16 oktober kl: 10:00
Slutt:
17 oktober kl: 16:00
Kategorier for Arrangement:
, ,