Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Påskekonkurranse 2 – beste påskebilde

3 april kl: 14:00 til 17 april kl: 12:00

1.premie- bilde

Som et ledd i hjemmepåsken arrangerer Oslospeiderne to konkurranser for alle gruppene. Vi ønsker å bidra til at påsken blir så bra som mulig tross omstendighetene. Alle medlemmer i hver gruppe (hver enkeltperson) har mulighet til å sende oss bidrag til konkurransen.

Påskekonkurransene går mot slutten og vi ønsker at alle går inn og stemmer på det bildet og den idèen de synes er best. Stemmeskjema finner dere her!

Konkurranse 2 – fredag 3 april til fredag 17 april

Vi kårer beste påskebilde, premie er et påskeegg med turutstyr.

Bildene kan enten legges ut på sosiale medier merket #hjemmepåske, eller sendes oss på mail: kontor@oslospeiderne.no. Det er fint om dere tipser oss om innlegg på sosiale medier, slik at vi er sikre på å få med oss alle bidragene.

De beste bildene vil også kunne brukes til promotering av gruppene og Oslospeiderne. Alle bilder samt fotografens navn vil bli lagret hos oss. Det er viktig at dere sier ifra hvis dere ikke ønsker deres bilde skal brukes til dette.

Det blir opprettet et stemmeskjema med bildene som kommer inn. Dette vil sendes ut tirsdag 14. April. Dere kan stemme frem til fredag 17. april kl. 12:00. Vi kjører ut premier til de som vinner 17. april.

Det vil være premie for 1. 2. og 3. plass

1.premie- bilde
1.premie- bilde
2.premie- bilde
2.premie- bilde
3.premie- bilde
3.premie- bilde

Detaljer

Start:
3 april kl: 14:00
Slutt:
17 april kl: 12:00
Kategorier for Arrangement:
, , , , ,