Laster Hendelser

« All Hendelser

Patruljeførerkurs – Peff 2, 17-19 april

17 april kl: 19:00 til 19 april kl: 15:30

Blåhaug skilt 2

Patruljeførerkurs Peff 2 arrangeres 17-19 april 2020 på Blåhaug i Østmarka. Detaljer om oppmøte og avslutning kommer senere. Peff 2 er et vandrekurs der patruljene skal forflytte seg og etablere leir i skogen. Vi går til sammen ca 15-20 km.
Kurset begynner fredag kveld og avsluttes søndag ettermiddag. Deltakerne skal gå patruljevis, så det er viktig å kle seg for forholdene og pakke i sekk. Husk notatbok og penn/blyant. I tillegg må deltakerne ha med overnattingsutstyr for en natt på hytte og en natt ute. Vi skal være mye ute, så ta med klær for alle forhold.
Ta med pålegg og brød til eget bruk ca 4 måltider. Vi stiller med varmmat.
Det er Ledertrenerpatruljen i Oslospeiderne som er arrangør.
Detaljer om påmelding kommer senere!
Kurset ordner med varmmat, men deltakerne blir bedt om å ordne sin egen brødmat. Dette kommer frem i påmeldingen. Fellesutstyr blir utlevert fra Ledertrenerpatruljen.
For å lage et godt kurs, så er det flere faktorer vi ønsker. Det må være minimum nok deltakere til 2 patruljer, og det bør være deltakere fra ulike grupper. Dette er viktig for å skape den erfaringsoverføringen som er en viktig del av kurset.
Hver patrulje får en dedikert veileder som følger patruljene gjennom alle aktene og aktivitetene på kurset.
Hvem kan delta: Vi ønsker ikke å gå ut med en konkret aldersgrense da det er svært ulike behov og løsninger i troppene. Det blir derfor et spørsmål om modenhet. Deltakeren må evne å delta i grupper der de ikke kjenner alle, må være villig til å delta i patruljen som Peff, Ass og Patruljemedlem. Oslospeiderne dekker alle kursutgifter for egne medlemmer. Eksterne påmeldte koster kr 500,-.
Innholdet er i henhold til vedlagte kursplaner. Avvik på rekkefølgen vil forekomme. Disse ligger åpent på Speiding.no

Detaljer

Start:
17 april kl: 19:00
Slutt:
19 april kl: 15:30
Hendelse Kategorier:
, ,

Sted

Blåhaug speiderhytte
Blåhaug Speiderhytte
Oslo, Norge
+ Google Map