Nyheter fra Oslospeiderne​

Bestum sjøspeiderne båt i solnedgangen

Sjøspeiding – et speidereventyr

Det alle sjøspeidere gleder seg til er sommertidens tokt. Et tokt er en lengre seiltur over flere dager som krever mye kunnskap og planlegging, men som bringer masse moro og mange nye opplevelser. Som sagt må vi kunne mye og planlegge en del før vi legger ut på en langtur, og det er dette vi bruker de vanlige speidermøtene våre på.

Read More »
Speiderunger jubler

Vi savner speiderledere, er det deg vi savner?

Det å være speiderleder er et eget privilegium jeg kommer til å verdsette hele mitt liv. Det å få se barn og unge vokse opp og se dem utvikle seg til selvstendige mennesker er noe av det som virkelig har gitt meg perspektiv på hva verdien av frivillighet er og gir.
Bli med å gjør en forskjell, bli med å skap eventyrene!

Read More »
Terje Lundgaar får Hederstegnet

Gruppeledersamling og hederstegn

19 gruppeledere var samlet i går til gruppeledersamling på Forbundskontoret. Hyggelig med veldig mange representanter fra gruppene. “Hvor er vi og veien videre?” – var temaet. 

Read More »
17. Oslo Kampianerne speiderkruppe i samfunnshallen med flag

17. Oslo Kampianerne 100 år

10. februar feiret vi 17.Oslo Kampianerne speidergruppe som blir hele 100 år! De feiret igjennom hele helgen. På søndagen var det årsfest i Samfunnssalen. Skuespill om perioden fra 1919 til 2019. De fikk besøk fra speidersjefen, kretsleder, familie og venner. Vi gratulerer så mye og gleder oss til å se hvilke kreative ting dere gjør gjennom de neste 100 årene!

Read More »